Kidschallenge

Je eigen tophond met Nintendogs + Cats.


Liselot en Jamie bezochten de Royal Canin Challenge ON TOUR omdat ze dol zijn op honden. Maar Liselot mag geen hond omdat haar ouders haar er nog te jong voor vinden en bij Jamie thuis is er geen ruimte voor een hondje. Mike Starink, die ook bij de Royal Canin Challenge ON TOUR aanwezig was met zijn hond Pleun, had voor de meiden de perfecte oplossing en gaf hen het spel Nintendogs + Cats. Samen met Mike, Pleun en hun eigen virutele honden leren de meiden met behulp van diverse experts wat er allemaal bij komt kijken om een hond te verzorgen.

 

Heel veel mensen weten hoe leuk het is om mee te doen aan wedstrijden met je hond. Liselot en Jamie komen op de Royal Canin Challenge kijken hoe dat eraan toe gaat bij dit spektakel!

 

Wil jij net zoals Liselot en Jamie héél graag een hond maar mag dat niet van je ouders? Of ben jij of je vader of moeder allergisch voor katten? Dan is Nintendogs + Cats ook echt iets voor jou! Met dit spel voor de Nintendo 3DS wordt jij namelijk het ‘het baasje’ van je eigen pluizige puppy of kitten. Je kunt met ze spelen, wandelen, ze trucjes leren en natuurlijk moet je ze altijd goed te eten geven en verzorgen.

 

 

Voor meer informatie over de Nintendo 3DS en het spel, klik hier!